Ограбиха топ жрица на Динко Вълев в Амстердам

Сутеньорският бизнес в Холандия на Динко Вълев от Ямбол, прочул се преди 5 години и извън пределите на България с „любителски лов на бежанци“, е бил сполетян от куриозно и будещо смях престъпление, съобщава в-к „Уикенд“, позовавайки се на сигурен свой източник.

Случката се разиграла преди няколко месеца на витрина в Амстердам, ползвана от сливенската проститутка Виктория. Едрогърдата тъмнокоса красавица е нещо като „маман“ на останалите родни проститутки в Холандия, работещи за организацията на Динко Вълев.

Виктория била посетена от едър тъмнокож клиент, който чинно си платил 200 евро за 30-минутен секс сеанс. Доволна от надарения тъмнокож, жрицата приспала бдителността си. Двамата дори пушили марихуана заедно след секса, преди тъмнокожия клиент да си тръгне. Едва тогава Виктория с ужас установила, че скритите под дюшека на леглото ѝ над 35 000 евро, са изчезнали. Според историята, предавана от уста на уста и разказвана с охота пред приятели и познати даже от самия Динко Вълев, шашардисаната Виктория изхвърчала само по бикини на улицата и тичайки крещяла към охраната на улицата с витрините да заловят крадеца. От тъмнокожия обаче нямало никаква следа, пише hotarena.bg.

Оказало се, че Виктория е упълномощена от Динко Вълев да събира оборота на всички жрици на любовта, работещи за него в Холандия и поради това тя държала толкова огромна сума у себе си. Жрицата нямала доверие на колежките си и заради това не криела оборота в квартирата под наем, а носела пачките на работното си място.

Макар и колосална за редовия българин, финансовата загуба от 35 000 евро в сутеньорската организация на Динко Вълев не разстроила чак толкова бозавия ловец на бежанци. „Казах ѝ, че е много проста – един негър да я наебе и да я ограби“, философски споделял Динко, включително и пред нашия източник. Според думите му, той джентълменски не изисквал цялата загубена сума да му бъде възстановена от Виктория.

Разправят, че 35-годишната силиконова и изцяло татуирана брюнетка е най-златната жрица в секс империята на Динко Вълев. Виктория работела от 5 години на витрина в Амстердам, имала десетки постоянни клиенти и докарала много други момичета на Динко. Публична тайна е, че Динко Вълев от години има съвсем легален сутеньорски бизнес в Нидерландия. Той е съдържател на няколко витрини в Амстердам, за които плаща данъци и в които праща хубавици от Ямбол, Сливен, Карнобат, и разбира се, Плевен. Динко прибира 35% от оборота на всяка жрица, 15% са за турския му партньор в сутеньорската фирма, а останалата половина прибира момичето. В добри вечери една витрина в Амстердам изкарва около 5000 евро.

Най-големият български конкурент в бизнеса с жива плът на Динко в Амстердам е някогашния наркобос от „Люлин“ Мирослав Пелтеков – Мирката. Той контролира над 15 витрини с български проститутки в Амстердам и още толкова в Грьонинген.

Previous post Сменяме работното място след COVID-19
Next post В Швейцария започва дело срещу „Креди Сюис“ и двама от хората на Брендо