Обрат в отношенията между Ергенът Виктор и Александра

Макар всички да стискаха палци за тях, нещата изглежда не са провървели при двойката Александра Гърдева и „Ергенът“ Виктор Стоянов. Алекс не беше изборът на Виктор за финал в шоуто, но след края на снимките се преоткриха и станаха новата светска двойка. Уви, за много кратко.

Двамата така и не обявиха публично благата вест, макар папараци на няколко пъти да ги хващаха в много интимни моменти. Освен това и те самите не криха, че са продължили това, което започнаха в шоуто – двамата пуснаха снимки от финала на предаването, който гледаха заедно, а по време на партито бяха неразделни.

Репортер на Шоу Блиц забелязал, че от няколко дни Александра и Виктор не се следват вече в Инстаграм. Това е сигурен знак, че има срив в отношенията им и не са приключили гладко любовната сага.

Връзката им се пазеше в тайна, но пък бе достигнала до ушите на нейните конкурентки в шоуто „Ергенът“. Това ги озлоби допълнително и само Ева продължи да общува с нея след приключване на формата. Останалите се събират на групички и почти всяка вечер запиват в столичните кръчми, но категорично игнорират Александра и Гергана, които от самото начало им бяха трън в очите.

Previous post Първи гръцки плаж забрани пушенето
Next post 60 млн. лв. са дадени за подпомагане на украинските бежанци