Нов инцидент в Банско: Мъж твърди, че е бит от служител на ски зоната

Бой на лифта в Банско. Скиор се оплака, че е бил обект на агресия от служител на ски-зоната. От фирмата концесионер обаче отговарят, че служителят е бил провокиран и напсуван, и едва тогава е употребил физическа сила, за което вече е наказан с отстраняване. Спорът започнал затова затворен ли е лифтът или не, разказват от Нова телевизия.

„Започна се, когато пристигнах на междинна станция около 16 часа. Отидох при служителя и любезно попитах с молба за помощ дали мога да сляза, защото на междинна станция има само черна и червена писта, които са по-трудни за каране и за напреднали скиори. Беше необходимо да се кача на лифта и да продължа към по-лесна писта. Служителят ми каза „Оправяй се, все ми е тая”. След това преминах към фактология и логика : „Вие сте затворили по-рано”. Получих отговор; „Оправяй се”. Разговорът ескалира с нецензурни думи от едната страна към другата. След това човекът си позволи да прескочи загражденията и да ми нанесе удари”, разказва потърпевшият Николай Авджийски.

Случилото се е заснето от чуждестранни туристи, пристигнали по-рано на лифта.

„За да стигне до междинна станция господинът е минал по червена писта. Нашите служители са му предложили да го свалят до Бъндеришка поляна, за да продължи надолу. Записът на господина е манипулиран, защото няма никакъв звук. От нашия запис се вижда как 12 секунди по-рано двамата си говорят до мрежата без никой никого да бие. След това служителят тръгва към апаратната и господинът започва да отправя обиди, което води до сблъсъка. Подобно поведение не толерираме, като своевременно отстранихме служителя”, посочи от своя страна Иван Обрейков, маркетинг директор на фирмата концесионер.

Previous post Като в Рио де Жанейро: Казанлъчанин предлага 70-метров Христос на Бузлуджа
Next post След поредицата от кражби: Правят граждански патрули в столичен квартал