Новата опасна БГ мода: Стрижат момичетата и изтипосват техни голи снимки онлайн

Кинорежисьорът и сценарист Зорница София и Пам от “Ергенът“ разкриха нещо притеснително, докато коментираха какво мислят за недопустимата постъпка Тити Папазов, който преди 28 години е обръснал косата на приятелката си, и за случая с обезобразеното момиче в Стара Загора.

Четох цял нощ форуми и социални мрежи, и разбрах, че подстригването на косите на жени сега е мода, в Стара Загора е мода.

Стрижат ги, снимат ги и ги излагат онлайн. Тези изроди, те идват отнякъде, те се възпитават от една онлайн култура, какво съдържание позволяваме ние в България да се гледа свободно, каза по Нова Тв Зорница София.

Жената може да прати по интимен кадър на своя партньор и в момента, в който техните отношения прекъсват, това момче започва да разпространява всичко, което има с нея като чатове, които може да са по-лични, снимки включително, допълни Пам.

Може да почнат да ги публикуват в групата, снимка на жена, и да питат: Имате ли голи снимки на тази. И който е вътре в тази група, иска да се направи на голям мъжкар и започва да публикува снимките, дори още да е в отношения с нея, с цел да я злепостави, каза още тя.

Тези момичета след това, след като им дадат кадрите, другите мъже започват да се интересуват къде работи тази жена, къде живее, особено когато е в малък град, и започват да я заплашват, и да я тормозят, добави Пам.

„По отношение на извинението на Тото, искам да кажа следното: 4 месеца хората се хилят на клипа и нашите деца се възпитават от този „идол”. Изведнъж той се сети, че не трябва да се смее”, каза Зорница София.

Според нея трябва да има „ремонт в съдебната реформа”. В училищата пък трябва да се включат специални програми и децата да се научат да разпознават домашното насилие.