Натали Портман се завръща в „Междузвездни войни“

В момента „Междузвездни войни“ създава най-доброто съдържание от години насам. Въпреки че някои може да са уморени от всички истории, свързани със сагата Скайуокър, феновете не могат да се наситят на по-старата приемственост, която се преразглежда по нови и свежи начини. От „Мандалорианецът“ до „Оби-Уан Кеноби“ – има някои прекрасни наследени герои, които се завръщат по някои от най-добрите начини. Това наистина добавя повече измерение към тези герои по начин, който не е бил показван преди. Сега доверени и доказани източници на „Giant Freakin Robot“ съобщават, че Натали Портман ще се завърне като Падме в „Междузвездни войни“, съобщи БГНЕС.

Въпреки че може да изглежда малко странно, че Натали Портман ще се завърне в „Междузвездни войни“, завръщането на героинята ѝ е напълно логично. Особено като се има предвид, че току-що трябваше да видим завръщането на Анакин Скайуокър в сериала за Оби-Уан Кеноби. Как ще се завърне тя, се предполага, че може да е в сценарий от типа на ретроспекция. Може би дори ще видим по-задълбочен сериал, посветен на предисторията на Падме.

Засега знаем само, че Натали Портман ще се появи в „Междузвездни войни“ в ролята на Падме, но подробностите за проекта се пазят в тайна. Хейдън Кристенсен също заяви, че желае да се завърне като Дарт Вейдър и Анакин Скайуокър. Завръщането на Натали Портман в сериал за „Междузвездни войни“, който обхваща по-нататък отношенията им, може да бъде нещо интересно за разглеждане.

Името на Натали Портман отново е масово популярно в Дисни, тъй като тя поема ролята на Джейн Фостър, известна още като Могъщия Тор.

Previous post Семейство с 2 малки деца са пострадали в адския сблъсък в Кресненското дефиле
Next post Зеленски: За всеки наш убит войник убиваме петима руски