Наоми Кембъл: Аз родих дъщеря си, не е осиновена

51-годишният модел се снима за първи път с 9-месечната си дъщеря за корицата на мартенския брой на британския „Vogue“, където разказва подробности за момиченцето си, което досега криеше от прожекторите. Името ѝ обаче все още не издава.

Кембъл обяви още през май, че е родила първото си бебе, като тогава сподели малко подробности за дъщеря си. Не е ясно и кой е таткото.

„Тя не е осиновена – тя е мое дете“, казва моделът пред британския „Vogue“, като добавя, че тогава не много хора са знаели, че ще става майка.

„Мога да преброя на пръстите на едната си ръка броя на хората, които знаеха, че ще я имам бебе. Тя е най-голямата благословия, която някога съм си представяла. Най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало“, добавя тя.

Въпреки че много малко хора знаят за нейните планове, Кембъл казва, че „винаги е знаела, че един ден ще стана майка“.

Пред сп. „People“ тя разкрива още: „Това е най-голямата радост, която някога съм си представяла. Имам късмет, че я имам, и знам това.“

Кембъл продължава да разказва, че се чувства „отново като дете“, тъй като живее живота си чрез своето момиченце.

За работата си като модел призна, че още я харесва, но с годините започва да я изнервя. Звездата от 90-те години на миналия век от модните подиуми, е имала връзки с Робърт Де Ниро, Майк Тайсън, руския милиардер Владислав Доронин. В момента не излиза с никого.