Най-чаканата вест! Откриха жив и здрав Сашко от Перник

12-годишният Александър е намерен жив и здрав в местността Червена могила край Перник, съобщи Нова ТВ.

Детето е намерено живо в местност над Радомир. То и хората, които са го открили, чакат линейка. Вчера за детето бащата обяви награда от 100 000 лв. Сашко беше в неизвестност от 9 дни, след като изчезна на 11 ноември.

Очевидец засне как линейката, превозваща 12-годишния Александър, пристигна в „Пирогов“ и детето е вкарано за преглед. Момченцето бе в неизвестност 9 дни преди като по чудо да бъде открито днес.

При откриването Сашко е бил контактен и е поискал вода. „12-годишният Александър вече е в „Пирогов“, където му предстоят множество прегледи и изследвания“. Това потвърди пиарът на болницата. Мария Пойразова посочи, че детето вече се преглежда от най-различни специалисти.

Сашко е открит е в района село Червена могила. По непотвърдено информация членове на клуб по делтапланеризъм са забелязали детето и на мястото са изпратени патрули на полицията, които да установят дали това е Александър. Десетки пъти мястото е било обхождано от полицаи и доброволци.

При откриването Сашко е било контактно и е поискало вода. 12-годишният Александър вече е в „Пирогов“, където му предстоят множество прегледи и изследвания. Това потвърди пиарът на болницата, цитиран от NOVA.

Говорител на полицията пък е посочил, че детето е открито в добро здравословно състояние. „Няма по-хубаво нещо! Благодаря ви! Благодаря на всички“, каза бащата на детето Александър-старши.

Детето беше в неизвестно от 11 ноември и днес – след 9 дни, бе намерено.

Сашко е открит е в района село Червена могила. По непотвърдено информация членове на клуб по делтапланеризъм са забелязали детето и на мястото са изпратени патрули на полицията, които да установят дали това е Александър. Десетки пъти мястото е било обхождано от полицаи и доброволци.

Бащата на Александър от Перник с първи думи след откриването на сина му. „Няма по-хубаво нещо! Благодаря ви! Благодаря на всички“, каза той пред Bulgaria ON AIR.

Детето беше открито след 9 дни в неизвестност.

Намерен е в района село Червена могила. Членове на клуб по делтапланеризъм са забелязали детето и на мястото са изпратени патрули на полицията, които да установят дали това е Александър. Десетки пъти мястото е било обхождано от полицаи и доброволци.

Разследването на случая ще продължи. Приоритет за нас беше да намерим детето живо и здраво, оттук нататък ще си свършим всичката работа, за да установим какво се е случило с детето, заяви пред бТВ служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

„Сашко е здрав, жив и в добро състояние. Открит е от доброволци и служители на МВР по време на обхождане на поредния участък“, каза кметът на Перник Станислав Владимиров.

12-годишният Александър, който е с аутизъм, бе в неизвестност от миналия петък, 11 ноември. Вчера бащата на момчето обяви 100 000 лв. парична награда за този, който намери сина му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Издирването на Сашко от доброволци и полиция – жив панаир, неадекватни като мухи без глави
Next post Заря над Перник за Сашко, доброволците ликуват, готви се курбан