Най-големите грешки по време на секс, които никога да не правите

Добрият секс е важна част от връзката и затова ще ви запознаем с някои различни действия (или пък бездействия) по време на интимност, които спокойно могат да се определят като грешни ходове, пише rozali.com.

Ето какво да не правите, за да се радвате на пълноценен секс с половинката си:

Единият от партньорите изглежда така, сякаш скучае

Как най-лесно може да се убие сексуалната възбуда, желание и удоволствие наведнъж? Ако бъдете с човек, който изглежда скучае по време на секс. Няма я страстта, няма я нежността, няма го пламъка, който се търси. При подобен сценарий дори мастурбацията изглежда по-вълнуваща, тъй като там поне въображението на човек може да увеличи удоволствието.

Задаване на твърде много въпроси

„Така добре ли е?“, „Харесва ли ти това?“, „А това?“ – задаването на въпрос означава, че човек го е грижа за удоволствието на партньора му. Когато обаче въпросите са много и при всяка промяна на позата, темпото, движението – сексът се превръща от удоволствие в разпит.

„Морска звезда“

Това е метафора за абсолютно бездействие в секса, когато единият просто ляга и не прави нищо, очаквайки другият да се погрижи за всичко.

Пълно мълчание

Има разлика между това двойката да се опита да пази тишина заради присъствието на хора в съседната стая например и пълното мълчание по време на секс. Дори човек да не е фен на думите по време на секс, има други звуци, чрез които със сигурност може да изрази своето удоволствие.

Сравнения

Едва ли има нужда от напомняне, но все пак – сравнението на сегашния партньор с някой от миналото и то по време на секс е изключително неподходящо. Какво, кога и как някой е правил в миналото определено се премълчава.

 

Previous post Какво да направите сутрин, за успешен ден, според зодията
Next post Родители забравиха бебето си в количка на супермаркет и се прибраха вкъщи