Мрачните тайни помисли на всяка зодия

Има безброй скрити помисли, които се крият в дълбините на съзнанието ни, за които дори самите ние не подозираме. При всеки човек е така, а обединяващото при мнозина е именно зодиакалният знак.

Ето какво казва астрологията за това кой какво крие и не иска да си признава:

Овен

Когато трябва да вземат решение, те се ръководят от чувствата и пренебрегват разума. Това им създава много неприятности и захранва тяхното незряло и егоцентрично алтер его.

Телец

Телците са склонни да се държат като арогантни материалисти, когато бъдат разочаровани. Пристрастени са към усещането, че винаги получават това, което искат. Трябва да бъдат внимателни обаче – обсебването от идеята да имаш най-доброто на всяка цена е деструктивна.

Близнаци

В Близнаците живеят много личности. Чувстват се длъжни да дават думата на всяка една от тях. Трябва да внимават с говоренето и постоянното прехласване по себе си – може да си спечелят много недоброжелатели.

Рак

Раците са чувствителни, но нямат намерение да се извиняват за това, че приемат нещата твърде лично. Трудно излизат от черупката си, но когато това се случи – съдбата да е на помощ на онзи, който ги е ядосал!

Лъв

Те са центърът на вселената и изискват от всеки да бъде наясно с това. Ако някой дръзне да им прави сянка, ще го оставят да слънчаса и с гордост ще тържествуват след погрома му.

Дева

Девите са родени критици и не пропускат да отбележат слабостите на конкуренцията. Песимизмът им понякога успява да ги убеди, че слънцето изгрява сутрин, за да даде възможност на съдбата за пореден път да изпита възможностите им.

Везни

Трудно взимат решения, мразят изречения, които започват с „Ако си представим, че“. Обичат ролята на жертва, но истината е, че тя въобще не им отива – Везната е вълк в овча кожа.

Скорпион

Скорпионите се ръководят от страстта, а тя понякога прераства в ярост и жестокост. Не се страхуват да си покажат „жилото“, ако се чувстват застрашени. Този подход обаче понякога им навлича неприятности.

Стрелец

Те са брутално искрени. Носят отговорност за това, което са казали, а не за начина, по който хората интерпретират думите им. Този начин на мислене обаче понякога им създава проблеми.

Козирог

Представителите на тази зодия са мъдри укротители и трябва да държат всичко под контрол. Въпреки това не могат да избягат от манипулативната си природа. Склонни са да използват другите, за да извлекат лична полза, като и се опитват да се оправдаят с по-висша цел.

Водолей

Не се свенят да поставят бърза оценка на чуждото поведение. Дават най-добрите съвети, но те самите не се вслушват в тях.

Риби

Обичат да остават насаме със себе си. Не обичат да поемат отговорност и често очакват от другите да вземат важните решения вместо тях.

Previous post Агентът на Дембеле е забелязан в Лондон
Next post Онур и Шехерезада от „1001 нощ“ напускат Турция