ТЕМИТЕ

Мис Силикон с чанта за 10 бона, нов щедър любовник я глези

С чанта за 10 бона се похвали актуалната носителка на титлата „Мис Силикон“ Жасмина Стоичкова. Тя се изфука в социалните мрежи, че е пръснала над 50 хиляди лева за последната си обиколка по магазините.

Миската сподели сторита в Инстаграм от последното си пътуване до Истанбул, на които се виждат покупките на моделката. С десетките торбички с луксозни стоки на едни от най-популярните световни брандове, непосилни за възможностите на обикновения потребител, се изфука силиконката. Между скъпите покупки се откроиха кожена пътна чанта и куфар на световноизвестен дизайнер с инициалите на Стоичкова. Запознати с марката споделиха, че цената на коженото бижу варира от 10 до 15 000 лв.

Проучване на „Телеграф“ показва, че в живота на Мис Силикон отскоро има нов мъж. Красавицата е загърбила отношенията си със сина на известния от миналото подземен бос – Нарциса, а в сърцето й се е настанил нов обожател.

Макар и от скоро връзката на миньончето с щедрия господин се развивала бързо и двамата били неразделни. Съвсем наскоро Жасмина посетила Турция именно с него заради предстояща пластична операция.