Мистър „Стани богат“ пак става гангстер

Актьорът Михаил Билалов, вече по-известен като мистър „Стани богат“, след като стана водещ хитовото телевизионно предаване, съвсем не е забравил театралните сцени. Той обикаля страната и чужбина с новата постановка „Бум-бум: Еволюцията на престъпното мислене“. Тя представлява one man show. Билалов е абсолютно сам на сцената и влиза в кожата на подземен бос, въоръжен с голямата си уста, лафове куршуми и чувство за хумор.

Историята разказва за 50-ия юбилей на мафиота. Той чества годишнината, след като се е събудил твърде поумнял от двумесечната си кома. В сценария се вплитат моменти от играта му в „Стани богат“ до неграмотните му биячи, бившите му жени, които са по-страшни от данъчните, политиката, секса и несметното му богатство. След комата гангстерът е прероден и всичко му изглежда изключително объркано. Това прави животът му забавен и пълен с куриози.

Билалов кара публиката да се превива от смях час и половина. Моноспектакълът ще се играе в Пловдив идния месец. Всъщност ролята на гангстер съвсем не е непозната за Билалов. Всички го познават с образа на мафиота Джаро от сериала „Под прикритие“, който бе хит у нас и в чужбина. Интересното е, че сценарист на постановката е Ваня Николова, позната с работата си по гангстерския сериал и по филма, който стана сензация през миналата година – „Голата истина за група Жигули“.

Previous post Войник от Украйна разстреля другарите си и избяга
Next post След цунамито от вулкан: Мощно земетресение разтърси Тонга