Мизерия! Латинка Петрова и Влади Въргала не могат да си позволят кебапче на морето

Тази година цените на българското Черноморие не са по джоба на нормалния българин. В това са убедени актьорът Влади Въргала и голямата родна актриса Латинка Петрова, която живее много бедно от години.

„Цените по морето всеки ги определя по собствено усмотрение, но трябва да има реципрочност в категорията и в обслужването“, заяви Въргала.

На обичания актьор му е обидно, че един чадър на плажа изкарва повече пари от него.

В средно заведение две кебапчета и едно кюфте струват близо 30 лева, изчислява Латинка Петрова. Актрисата е ходила с децата си на Българското Черноморие и е сърбала от скъпотията.

„Добре е, че са децата, защото аз не мога да си го позволя. Иначе ресторантите и дискотеките били претъпкани от народ. Хората живеят като за последно“, категорична е Латинка.

„Има страни, които се борят, но има и страни като нашата, които проявяват творчество в обедняването и инфлацията“, категоричен е Въргала.

Според него играчите в петролната промишленост представят все по-сложни условия, за да може цените да се вдигнат.

„Ние сме малки. Нас могат да ни карат от лудницата в месарницата. И то в транжорната.“ Актьорът казва, че всичко се прави с цел народът да е зависим и в нужда. Защото тогава е послушен…“, допълни Въргала.