Мегз поля условната си присъда, отърва пандиза

Ексдизайнерката Миглена Каканашева поля свободата си подобаващо в луксозен столичен клуб. Малко след като получи условната си присъда и отърва затвора, шивачката, вместо да се прибере в Дубай, отпраши за София, където се появи в едно от най-популярните столични заведения, облечена в скъпа дизайнерска рокля, и отпразнува свободата си в компанията на бившия си враг Мара Отварачката.

Очевидно двете са заровили томахавките. Мария и Мегз не спряха да танцуват и да се веселят под звуците на огнени ритми. Изненадващо Мария не беше в компанията на съпруга си. Интересен беше и изборът й на тоалет за вечерта, който напълно показваше сексапилните й форми. По сутиен и панталон, в изключително добро настроение певицата отбеляза победата в съда на приятелката си.

Припомняме, че Миглена Каканашева, която от известно време живее в Дубай, се прибра в България специално за делото си. След като призна вината си и направи споразумение със съда, дизайнерката се отърва само с осеммесечна условна присъда с 3 години изпитателен срок и остана без книжка за следващите 10 месеца. Освен това тя ще трябва да плати разноските по делото и 7000 лева обезщетение на ранената жена.

Това е втора условна присъда за бизнесдамата. През 2019-а тя получи 2 години условно с 4 години изпитателен срок. Първото обвинение, което Мегз получи, беше за застрахователна измама, като подбудител към обсебване.

Previous post По морето пропищяха от млади украински „масажистки“
Next post 90% от обсадения украински град Мариупол е разрушен