Марги Хранова бита като Денди, крадец я ударил в лицето

Покрай жестокото насилие, упражнено върху светския лъв Любомир Милчев-Денди, естрадната легенда Маргарита Хранова припомни, че и тя е била обект на физическо посегателство и вече 20 години не може да забрави кошмара от нападението върху нея.

Певицата била нападната от неизвестен във входа на столичния блок, в който живее. Нападателят нанесъл силен удар в лицето на Хранова и буквално я повалил на земята, като тя загубила съзнание за части от секундата и не могла да реагира по никакъв начин, за да се защити. Тогава цел на престъпното деяние бил обир. След като я ударил в лицето и я съборил, крадецът задигнал дамската чанта на изпълнителката, в която имало пари, мобилен телефон и лични документи. Сумата, с която Марги олекнала, не била голяма, но стресът от нападението я преследвал дълго време. Въпреки че веднага след инцидента тя и близките ѝ сигнализирали в полицията и на място била изпратена дежурна оперативна група за оглед, а криминалистите започнали да търсят извършителя под дърво и камък, той така и не бил открит и заловен.

Към днешна дата 70-годишната естрадна звезда продължава да се движи свободно, без да ползва услугите на охрана като някои свои колежки. Изпълнителката на „Устрем“ е повече от 45 години на голямата сцена, но почитателите ѝ никога не са я виждали да се жалва и оплаква, макар да е имала своите трудни моменти. Напоследък певицата има известни здравословни проблеми, свързани най-вече с високото кръвно налягане, което се опитва да овладее. Заради него преди пандемията Хранова припаднала по време на свое участие в столичен ресторант. Малко преди да излезе на подиума в заведението, естрадната легенда не се почувствала добре и изведнъж се свлякла на земята. Изплашени, близките я наобиколили и напръскали с вода, спасявайки я от несвяст.

Причината била хипертонията на Марги, която тя се опитва да стопира с лекарства, но въпреки това често се случвало да има световъртежи, шум в ушите и да ѝ прималява дори на обществени места.

Въпреки че не е в отлична форма, Хранова е певица, майка и баба на пълен работен ден. Тя има три внучета, все момчета. Две от тях са вече големи мъже – на 21 и 15 години, а най-малкият се роди през 2019-а. Наследниците на гласовитата звезда живеят отделно от нея и съпруга ѝ, но тя не спира да се грижи за тях, особено за най-малкото попълнение в семейството – внуче №3 Дориан.

Previous post Отново съседски простотии с Жени Калканджиева
Next post Нинова към кабинета: Да обявим форсмажор заради войната