Мамалев се уреди с апартамент в Созопол в баровски комплекс

Големият актьор Георги Мамалев се похвали, че е горд собственик на морски имот. Звездата от „Оркестър без име“ инвестирал в двустаен апартамент в луксозен затворен комплекс на първа линия до морските вълни. Той се намирал в близост до Созопол, в популярната местност Каваците.

Покупката Мамалев направил още преди няколко години, а инвестицията вече била избита, защото цената на морското жилище се е вдигнала двойно. Ако го продадял в момента, актьорът щял да бъде на огромна печалба. Засега обаче той нямал такива намерения, защото още не му било омръзнало да летува там. Освен с пясъчен плаж пред входната врата той и семейството му разполагали и с достъп до няколко басейна в затворения комплекс, които можели да ползват по всяко време. В същия ризорт почти всяко лято почиват лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, както и редица звезди от шоубизнеса. Единственото, което не се нравело на Мамалев, били цените по плажните барове на Каваците. От миналото лято насам доскоро пустият и див плаж се превърна в Меката на купона и плажните заведения по Южното Черноморие.Цените хвръкнаха в Космоса, а шопската салата там е 22 лева за 350 грама порция. Мамалев обаче казва, че избягва да плажува там и посещава по-евтини заведения.

„Ходим на плажа, на който снимахме „Оркестър без име“, и като ме видят, все искат да се снимаме. Та си обличам тениска за селфито и после пак се събличам. Тъкмо почна да чета, и дойде някой друг. Даже съседът по чадър ми вика: „По-добре не се събличай, да си готов“, разказва Мамалев. Вечер пък със семейството предпочитали да вечерят в кръчмата, в която навремето е бил сниман култовият филм. Тя се намира в покрайнините на Созопол. „По стените са сложили някои от най-емблематичните кадри, дърветата са същите. Много е приятно. И, разбира се, като ме видят, започват снимките“, разказва още актьорът.

„Сутрин плувам в басейна, правя си дължини от по 800 м, следобед ходим на плаж, вечер сме с приятели, имаме много“, хвали се Мамалев. Той обмислял дали да не отдава имота си под наем на други туристи, за да печели от него, но със съпругата му Ели се притеснявали от недобросъвестни посетители, които можели да им направят зулуми.