Лудогорец продава Кирил Десподов в Турция?

Титлата „Футболист №1 на България“ по традиция привлича вниманието на всички, като самият Кирил Десподов вече веднъж се възползва от това през 2019 г., когато ЦСКА го продаде на Каляри за €4 млн., след като бе отличен с първия си подобен приз. Сега новините го свързват с Турция.

Един от радарите за футболни трансфери в Twitter Nexus Sport публикува информация днес, според която Истанбул Башакшехир е отправил оферта към Лудогорец за голямата звезда на тима.

Турските новобогаташи разчупиха статуквото на Галатасарай, Бешикташ и Фенербахче, като през сезон 2019/20 спечелиха титлата на страната, благодарение на звездната си селекция.

В момента обаче Башакшехир е далеч от лидерските позиции под ръководството на Емре Белозоглу и основният проблем изглежда е атаката. Там големите звезди са Насер Шадли и Стефано Окака, а Сердар Гюрлер и Йомер Али Сахинер не удовлетворяват изискванията на наставника за класа по десния фланг.

Не е ясно какви пари са готови да похарчат турците за Десподов, но едва ли в Лудогорец биха склонили за сума под тази, която ЦСКА прибра за него преди 3 години от Каляри.

Previous post Историческо! Японец подписа с „Пирин“
Next post Това са най-опасните зодиакални знаци