Лошо: Столът на Хекимян се разклати, а той заслепен от Цънцарова

Шефският стол на Антон Хекимян в Би Ти Ви се клати сериозно. Причина за напрежението е отливът на кадри от нюзрума.

Преди дни дойде новината, че две от знаковите репортерки на спорта – Елена Яръмова и Флорина Иванова, си тръгват заради многото работа, постоянния стрес и сплетните, които вгорчават работния ден на телевизионерите. Специално на Елена Яръмова изплашеният Хекимян дори предложил по-висока заплата и предаване по избор, но тя категорично отказала, разкрива източник на Lupa.bg.

Преди двете красавици медията напусна дълбоко обиден новинарят Денислав Борисов, който обявил, че не просто напуска, а къса завинаги с журналистиката и ще търси съвсем друга сфера на реализация.

Според мълвата Борисов зарязал Би Ти Ви, защото от близо две години настоявал да му бъде поверено предаване, сутрешния блок на канала или някое от уикенд изданията. Хекимян, обаче, открито лансирал Мария Цънцарова, а той и другите колеги дремели в сянката ѝ. Затова и преди месец подал предизвестие за напускане.

Заради текучеството на кадри и опасността те да се прелеят в конкурентите Нова телевизия и БНТ, босовете на Би Ти Ви вдигнали мерника на Антон Хекимян и постът му на директор „Новини и актуални предавания“ бил поставен под въпрос.

Previous post Гери от „Ергенът“ отново захапа опонентките си в шоуто
Next post Сербезова: Задълженията на държавните болници са 600 млн. лева