Лияна изглежда по-млада от дъщеря си

Поп-фолк певицата Лияна пусна изключително мил пост за дъщеря си Дениз. В него тя буквално излива майчината си любов с думите: “За пореден път ще кажа – Тя е моето всичко! Тя е постоянната, безгранична, осъзната, мечтана, Божествена Любов! Моето детенце, моето пораснало момиче, моята приятелка! Щом я има, имам всичко! Тя ме направи силна, смела, завършена. Тя е най- добрият ми приятел и най- голямата ми победа! Обичам те и благодаря на Бог, че ме дари точно с Теб”.

Фенове в Мрежата коментират, че въпреки че е едва на 19 г. Дениз изглежда доста по-възрастна, а това безспорно се дължи на естетичните корекции, на които се е подложила.

Двете с 41-годишната Лияна изглеждат като сестри, а някои коментиращи дори заявиха, че поп-фолк певицата младее на фона на дъщеря си. Дениз и дъщерята на друга поп-фолк фурия – Ивон са две от наследничките на чалга звезди с най-много корекции по себе си и с всяка своя поява предизвикват десетки коментари. А вие, как смятате – на какви процедури се е подложила според вас Дениз?

Previous post ЦСКА обяви, че Пардю ще води клуба в дербитата с Левски и Славия
Next post Луна ще прави своя партия, иска да е депутатка