Личен асистент гледа Данчето Христова, плаща на младок да ѝ помага

Естрадната прима Йорданка Христова наскоро си е взела личен асистент. Напет младеж вече помагал на 79-годишната звезда с всичките ѝ ежедневни задачи срещу заплащане. Младокът изпълнявал ролята на шофьор и возел певицата по ангажименти в столицата. Освен това я отменял в пазаруването, плащането на сметки и всички други злободневни задължения.

Дълги години музикалната икона се справяше с всичко сама и бягаше от холивудския имидж за разлика от колежката ѝ и първа съперница за любовта на публиката – Лили Иванова. Докато Йорданка никога в годините не е имала личен шофьор и антураж, Лили от десетилетия движи със свой собствен екип. Изпълнителката на „Ветрове“ има няколко на брой мускулести охранители, личен асистент, който изпълнява ролята на импресарио, прислужница, иконом, досущ като звездите в Холивуд. Христова обаче винаги се е стремяла да бъде „човек от народа“ и не си е позволява подобни екстри. Напоследък обаче се притеснявала да шофира сама на фона на безобразията и трагедиите, които се случват по пътищата, и решила най-после да си вземе помощник. Макар да има две деца, обичаната певица не искала да ги затормозява и занимава със себе си. И синът ѝ Григор, и дъщеря ѝ Ивана живеят в столицата и редовно са край нея, но гонят и собствените си кариери.

Григор Стоичков, който носи имената на знаменития си дядо – един от най-важните политици по време на социализма, избягва всякакъв медиен интерес, но пък трупа солидни печалби от бизнеса си с компютри. Той обаче е все още ерген и нито веднъж не е минавал под венчилото, макар да е вече на средна възраст. Сестра му Ивана, за която се знае, че предпочита приятелството с жени, също в момента няма половинка след няколко бурни връзки със скандални дами. Щерката на Данчето се занимава с изкуство, тя е мебелен дизайнер и продава творенията си в интернет пространството. Известно време с майка ѝ бяха в обтегнати отношения, но отдавна изгладиха търканията помежду си.

Йорданка Христова е затворила сърцето си за мъже отдавна и твърди, че не се чувства самотна, а компания вечер ѝ е компютърът. На 79 обичаната певица борави с интерес със социалните мрежи. „Не знам какъв трябва да бъде този мъж, който да успее да замени тези емоции! Той трябва да ми дава абсолютно всичко – информация, добро настроение, връзки, да ми осигури всичко това, както го прави интернет. Ако се намери такъв – нямам нищо против!“, казва с усмивка певицата.

Previous post Доц. Ангел Кунчев: България е в началото на грипната вълна
Next post Искат съд и затвор за Максим Генчев заради филма за Ботев