Лили Иванова плаща рекордни сметки за парно

Рекордни сметки за парно плаща Лили Иванова, съобщи HotArena. Фактурите на примата не падали под 1600 лева, а високата сума се дължала и на поскъпването, и на голямата жилищна площ, която звездата обитава.

Певицата обитава огромна мансарда на последния етаж на столичната ул. „Оборище“ 33. Общата площ на жилището ѝ е 245 кв.м. като към него има цели 50 кв.м. отопляемо мазе и гараж.

Вярно е, че живее нашироко, но всички в сградата са така. Тук няма малки апартаменти, но най-високите сметки за парно са на Лили, защото е почти непрекъснато затворена в дома си и радиаторите във всички стаи на огромния ѝ апартамент работели нон стоп. Харчовете напоследък хич не ѝ се нравели, но Лили си плащала чинно, защото не искала да влезе отново в черния списък с длъжници на Топлофикация-София. Преди години стана ясно, че звездата е натрупала дългове от 7 бона, тъй като не е била изряден платец на топлинното дружество. Справка показва обаче, че тя е погасила дълга си.

Въпреки високите сметки, певицата не иска да сменя парното с климатици, макар да има възможност да монтира последно поколение такива. Тя държи въздухът в помещенията да е с определена влажност, а климатиците го изсушавали, което се отразявало на носоглътката. Освен това се притеснявала, че филтрите му са развъдник на бактерии и вируси.