Лили Иванова обрана у дома й

Домът на примата на естрадата Лили Иванова е бил обран, разкри игуменът на Гигинския манастир Никанор. Информацията той получил от своята майка, с която звездата била близка приятелка.

Пред нея Лили споделила, че след турне във Франция, прибирайки се в мезонета си на столичната ул. „Оборище“, заварила плашеща гледка. Жилището ѝ било разбито и изтарашено от апаши. От него липсвали редица ценности –десетки картини, шепи със скъпи бижута, маркови обувки и 5000 лева. Примата обаче най-много съжалила за чепиците, които от години са ѝ голяма слабост. Всеки моден познавач, който следи стила на Вечната Амбър, знае, че тя винаги носи модни шедьоври за хиляди левове.

През годините неведнъж са се появявали информации, че естрадната икона е била обрана, но тя никога не е потвърждавала от първо лице, че апартаментът ѝ е бил разбиван. Въпреки това Лили е предприела всякакви мерки за сигурността си и е строго охранявана. Жилището ѝ се пази от СОТ, разполага с камери и всевъзможни системи за защита от последно технологично поколение. Макар най-големите ѝ ценности да стояли на сигурно в трезорите на банка, апартаментът ѝ е пълен със скъпи мебели, тоалети и антики. До него нямат достъп простосмъртни. Портиерът не допуска непознати лица до входната врата на примата, а всички пратки – подаръци, букети и други армагани, били щателно проверявани, преди да стигнат до певицата.

Преди време Лили без малко да бъде нападната от психично неуравновесен мъж, който се представил на портиера като неин познат, с когото имала уговорка за лична среща в дома ѝ. Служителят обаче се усъмнил, тъй като поведението на въпросния му се сторило доста невъздържано. Усетил, че бива разкрит, напористият мъж се нахвърлил върху портиера и го заплашил. Успял да извади дори джобно ножче, с което надрал лицето му. В крайна сметка, когато настанала суматохата, се стреснал и избягал. На мястото веднага дошла полиция, тъй като кварталното РПУ се намира в почти непосредствена близост до дома на певицата, която през цялото време на инцидента била в апартамента си, без изобщо да подозира какви сцени се разиграват на партера.

Когато е извън територията на своя огромен апартамент, Лили Иванова обезателно е пазена от мускулести гардове. Музикалната икона винаги се движи, придружавана от поне трима охранители, които не само дебнат за недоброжелатели, а и асистират на своята работодателка, като ѝ отварят вратите на джипа, в който се вози, носят покупките ѝ и ѝ помагат да ходи, подпирайки я джентълменски, тъй като обикновено е качена на поне 10-сантиметрови токчета. Гардовете не позволяват никой да доближи до певицата, дори фенове, молещи за снимка. И по време на концертни изяви, когато изпълнителката на „Ветрове“ реши да слезе сред публиката, до нея винаги са залепени охранителите ѝ, които отблъскват прекалено екзалтираните почитатели.

Previous post Кобилкина: Америка иска цял свят да мрази руснаците!
Next post Радан Кънев: България няма единството на Чехия, Полша и Словения