Лили Иванова елегантно надцака Васко Найденов

Примата Лили Иванова с финес и без усилие надцака колегата си Васил Найденов с 5000 лв. Изпълнителката на „Щурче“ е заработила 20 бона след няколкочасова изява на частно парти в столицата.

За същото по-рано е бил поканен Васил Найденов, който обявил главозамайващия хонорар от 15 хилядарки. Домакините заложили на Иванова като основен гост, която изненадала приятно всички присъстващи с над час пеене на живо, на което изпълнила най-големите си хитове. Купонът бил част от празничната програма на компания за бързи кредити.

Лили не е изневерила на стила си и отново е била с обувки на висок тънък ток, облечена в черна рокля, чиято дължина е била малко над коленете, с пусната коса и пищни аксесоари.

Въпреки спекулациите, че за подобни ангажименти певицата иска над 50 000 лв. се оказа, че 20 бона са били първата обявена цена, без договаряне. В края на годината тя е била ангажирана и за други частни партита, но не е прибрала общо 100 000 лв., както твърдяха й зложелателите и пo-рано.

Васил Найденов е обявил по-малка сума, без да подозира, че за същото парти е поканена родната прима. Той, разбира се, получил друг ангажимент, защото е сред най-търсените ни изпълнители, но се разминал с високия хонорар. Той е между 12-15 000 лв., а при по-ранна уговорка за участие в клуб сумата варира между 8-9 000 лв. През студените месеци Кеца радва почитателите си в столицата и в по-големите градове, а през разгара на лятото – край морето, пише „Галерия“.

Previous post След цунамито от вулкан: Мощно земетресение разтърси Тонга
Next post Агентът на Дембеле е забелязан в Лондон