Лидерът на „Възраждане“ да спре с омразата

Г-н Костадинов, отправям към вас един непоискан съвет, но добронамерен! Не бъдете така краен и остър в изказванията си и в поведението си! Повярвайте на една учителка на 90 години, много видяла в живота си, натрупала опит.

В момента сме в пандемия, както и в икономическа и духовна криза. Ужасяващи са цифрите на заболели от Ковид-19, както и на починалите. Част от народа живее в недоимък и беднотия. Инфлацията скача, еленергията направо плаши. Никому не са необходими вашите протести, блокади и закани! Напротив – те са вредни! Нужни са доброта, разбиране и състрадание! Без омраза и разпри в парламента!

Иначе ви очаква участта на партията на Мая Манолова – тоест, ще изчезнете в следващото Народно събрание. Няма да ви има на политическия небосклон!

Защо е тая война срещу ваксините? Не четете ли, че в Европа има държави, които въведоха задължителна ваксинация? В други държави има наказание – глоба за всеки, отказал да се ваксинира.

Питам се – какво декларирахте в предизборните слова? Патриотизъм, който остана само на думи! Нима страданията на хората ви оставят безразличен?

Нашият народ е мъдър и е създал една прекрасна поговорка: „Прекален светец и Богу не е драг“. Запомнете я!

Мнение на Росица Николова, учител по литература

Previous post Януарските сметки за парно с 50% нагоре
Next post Като в Рио: Искат чинията на Бузлуджа да стане статуя на Христос