Легендата Славчо Пеев едва ходи след Ковид

Легендарният актьор и режисьор Славчо Пеев продължава да усеща последствията от Ковид-19, който прекара неотдавна сравнително леко. Той пипна коронавируса през лятото на снимки за реклама с Христо Стоичков и Димитър Рачков, но и към момента е жертва на коварната инфекция.

„И след като се излекувах, усещам негативните отражения на болестта. Един ден почувствах силна режеща болка в десния крак. Реших, че ще отмине, но, уви, не стана така. До такава степен ме болеше, че не можех да стъпвам. С триста зора отидох на преглед. Лекарят каза, че проблемът се дължи на миналогодишната ми среща със заразата и вероятно ще го има още няколко месеца“. И допълни, че новата вълна на пандемията му попречила да се види с жена си и дъщеря си по Коледа. Двете дами живеят в Лондон, но смятаха да се върнат при Пеев за празниците.

Според него трябва да свикнем да живеем с коронавируса, а за целта трябва да се повиши броят на ваксинираните. Повечето актьори са ваксинирани, добави той.

„Аз след двете дози ваксина се заразих на снимки със Стоичков, събличахме се всички в един фургон, но го изкарах много леко. 10 дни вземах лекарства и не излизах, но почти не го усетих“, сподели Славчо Пеев.

Той смята още, че ако искаме повече българи да се ваксинират, не трябва хора, които са капацитети, лекари да говорят срещу ваксинацията.

Previous post Ясен Петров предпочете Левски пред ЦСКА и Лудогорец
Next post Българите в Холивуд, за които не знаем