Късмет! Благоевградски бизнесмен загуби 35 бона, жена с джип ги намери

Бизнесменът, който днес забрави раница с много пари, документи и ключове от автомобили откри парите си, пише Струма.

Около 35 000 лева е сумата, която ако не беше отличната реакция на общинско звено „Инспекторат“, полицията и добрите познанства на бизнесмена, щеше да бъде загубена.

След часове търсене бе открит човекът, намерил и не върнал раницата. Оказа се жена, шофирала сив джип. Днес благоевградският бизнесмен, улисан в ангажименти, оставил раницата си на тавана на колата си, забравил да я прибере и потеглил.

Час и половина по-късно се усетил, че парите ги няма, разказа той пред Струма ком. Започнал трескаво търсене.

Обадил се в общински инспекторат, защото на мястото, където е слизал от колата си има камери. „Васко, момчето, което гледа камерите ме ориентира отлично в координатите на сив джип, който е минал след мен и е видял раницата ми.

Сезирахме и полицията и преди около час, парите вече са при мен, заедно с изключително важните документи, които имаше в раницата ми, каза бизнесменът.

Оказало, се че джипът е шофиран от жена – бизнесдама, която имала уж намерение да върне парите, но нещо се улисала… Историята има добър край, благодарен съм на инспектората към общината, на момчетата от полицията, които ми помогнаха, заяви бизнесменът

Previous post Селянин с „Голф“-че се напи в града и… плаща сметка от 54 бона
Next post 3 месеца лечение в психиатрия за бияча на кмета!