Корнелия Нинова за побойниците: Джендъри срещу фашисти!

„Две кохорти се обвиниха в национално предателство – едните, т.нар. евртоатлантици, бяха обвинени в служба на чужди посолства, а другите ги обвиниха в обслужване на интересите на Путин и Русия. Плюха се буквално, чупиха си очила, късаха си ризи. По същество застанаха джендъри срещу фашисти. Това заяви Корнелия Нинова на брифинг след днешните сблъсъците в пленарната зала.

Стигна се до екстремизмът на „Възраждане“ да искат нахлуване в НС и да говорят за преврат и контрапреврат. В момент, когато България има нужда от стабилност това, което видяхме е разруха, дъно, падение, хапе Корнелия.

Тя допълни, че единствено те от БСП не са били част от този панаир, защото най- важното нещо в политиката е да си независим.

„Предлагаме мъже и жени, които да казват „не“ и на Изток, и на Запад. Българският национален интерес може да бъде защитаван, стига да има отговорни политици. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на брифинг в кулоарите на парламента“, завърши Корнелия Нинова.

Когато по-умният отстъпва, управлява по-простият. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, след като заседанието на Народното събрание беше прекъснато заради физически сблъсък между депутати от ПП и „Възраждане“.

„Ние няма да допуснем повече България да бъде управлявана от подобни хора. Най-добрият вариант за бъдещето на България е нови избори, на които същите тези, които в момента разказват мръсни вицове от трибуната, да отидат и да застанат очи в очи със своите избиратели“, посочи Костадин Костадинов.