Колоритната Габи от „Ергенът“ се пусна по голо дупе

Най-скандалната претендентка за сърцето на „Ергенът“ Виктор безспорно е Габриела, която в шоуто показа фриволно поведение, остър език и доста често за краткото си участие бе инициатор на скандали.

Обсъжданата от всички Габи отново изненада със свое видео в социалните мрежи, на което се разхожда гола на екзотично място. Тя смело поставя акцент върху задните си части, които се оказват блян за всеки втори мъж, пише Шоу Блиц.

Клипчето изглежда е заснето преди няколко месеца по време на почивката ѝ в Доминикана, където получи и предложение за брак от нейния приятел Димо. След излизането си от „Ергенът“ Габи разказа, че любовната ѝ история с бизнесмена е доста бурна, но в крайна сметка двамата ще се запътят към олтара.

Изглежда мъжът ѝ въобще не е ревнив, след като всички снимки и клипове на любимата му в социалните мрежи са по бански или бельо, а голата ѝ плът радва хилядите мъже, които я следват в Инстаграм.

„Може да имате всичко в този живот, стига да сте подходящо облечени за него“, пише тя под въпросния клип, намеквайки, че всичко в живота си получава със свалянето на дрехи.

Previous post Татяна Дончева си купи селска къща в Горни Върпища
Next post Ибрахимович: Забавлявах се в Ман Юнайтед, защото всички бяха против мен