Коли и беси! Шеф Манчев побърква участниците в Черешката

Новата седмица в „Черешката на тортата“ идва с интересни участници, които обаче ще се изпотят сериозно, за да изпълнят задачата на шеф Манчев. Този път готвачът е надминал себе си с изискването за ястие с щраусово яйце, което участниците трябва да приготвят. Това е едно от най-сериозните предизвикателства и ще видим дали ще затрудни новите звезди.

Фаталната жена от сериала „Братя“ Искра Донова, един от най-разпознаваемите български гласове Гергана Стоянова, атлетът Магдалена Христова, актьорът Алек Алексиев и вокалистът на група „Остава“ Свилен Ноев ще се борят за аплодисментите на зрителите тази седмица в кулинарния формат.

Зрителите помнят, че Миглена Каканашева сама реши в един от предишните епизоди да сготви с огромните яйца и се изложи гръмовно. Тя не можа дори да ги пробие, а гостите й, сред които бе и Орлин Горанов, чакаха като кучета пред вратата й часове, защото тя не бе готова с вечерята. Накрая гостите сами сложиха масата, след като нахлуха в апартамента й. Явно шеф Манчев иска да гледа нови издънки в кухнята, щото дава такава задача на участниците.

Старт на новата седмица в Черешката ще даде кулинарният дебют на треньорката по лека атлетика Магдалена Христова. Спортната фурия ще вложи сърцето и душата си в подготовката на вкусно и добре обмислено меню, което ще поднесе с широка усмивка и финес. Нетипичният начин на сервиране на храната ще се погрижи за непринудения дух на вечерта, а интересните откровения на масата ще разкрият какво е общото между спорта и социалните мрежи.

Кулинарни изкушения от българската кухня, но поднесени по нетрадиционен начин, ще предложи Гергана Стоянова във вторник. Жената, с глас като визитна картичка, ще бъде въоръжена с много хумор и голяма доза самоирония, а главният герой в менюто на организираната актриса ще предизвика смесени реакции у гостите. По време на вечерята атмосферата ще бъде нажежена до червено, а специалният подарък с висок градус ще допълни доброто настроение на веселата компания.

В сряда идва ред на любимата актриса от сериала на NOVA „Братя“ – Искра Донова. Този път тя влиза в образа на кулинар, за да демонстрира своите заложби с гозби, вдъхновени от нейното семейство. Специални домашни сарми и два уникални десерта ще превърнат вечерята на Искра в пир за сетивата. Актрисата ще разкаже любопитната история за първата си магична среща със сцената, а изненадата й със специално послание ще докосне сърцата на всички.

Кулинарната надпревара продължава в четвъртък с чаровния актьор с безбрежен поглед и талант Алек Алексиев. Той ще пазарува в любими квартални магазинчета, където го очакват вкусни деликатеси, а по време на готвенето отношенията с най-новия му приятел – яйцето Сеньор ще преминат през драматични обрати. Още с влизането Алек ще предизвика физиката на гостите си, а след това ще се погрижи усмивките да не слизат от лицата им.

В петък фронтменът на „Остава“ Свилен Ноев ще докосне душите на компанията с рок музика и вкусна храна. Няколко недоразумения ще заплашат вечерята, но той ще се изправи срещу тях, демонстрирайки истинско хладнокръвие и непоколебимост. Рок вечерта ще премине под мотото на забавни музикални истории от репертоара на Свилен и отговор на въпроса колко малко е необходимо, за да превърнеш гостите си в истински фенове.

Кой ще се справи най-добре в приготвянето на щраусовото яйце и чия вечеря ще събере най-много точки – гледайте в премиерните епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Previous post Страните с най-добри и най-лоши условия за шофиране
Next post Нешка Робева пие овесено мляко и вода с портокал за здраве и енергия