Калоян Методиев: Маската на Григорова падна много бързо

Маската на Григорова падна много бързо. В едно единствено участие успя с най-долнопробен и просташки език да нападне социолозите, БТВ, Дневник, Бърд, Терзиев, Костадинов, ПП, Възраждане (Няма причина да съм с Нинова на една маса (БНР половин час след това)…. Дори емблематичният Волен Сидеров не е слизал на толкова ниско ниво. Единственото й уважително обръщение бе: господин Борисов. Ако на някого не му е било ясно къде е свързана емоционално, може да го изгледа.

Това обобщение направи на своята фейсбук страница бившият началник на кабинета на президента Румен Радев Калоян Методиев.

Ето какво още написа той:

„За сметка на това неуспялата кандидат кметица не можа да отговори на серия от въпроси. Нищо не знае! Откъде са милионите за кампанията? Кой й ги е дал? Как се тегли огромен кредит с ниски доходи? Не знае кои организации и защо са я подкрепили? Не знае как така във „Факултето“ едната седмица гласуват за ГЕРБ, а на следващата масово за нея? Последното може лесно да се свърже с уважителното г-н Борисов.

Цънцарова беше на висота. Запази хладнокръвие дори при вулгаризмите и агресивните гримаси. Григорова незабавно трябва да напусне Столичния общински съвет, защото с този товар вече не става нито за управляваща, нито за опозиция. Г-н Борисов ще я трудоустрои“.

Previous post Денков за заложниците: Което трябваше и можеше да бъде направено – вече е направено
Next post Д-р Мими Виткова: В България заменихме медицината за пари