Какво се случва с екзотичната красавица Семира от „Игри на волята“?

Брюнетката Семира напусна в средата на приключенското шоу „Игри на волята“ и по всичко личеше, че ще се превърне в топ инфлуенсърка, както правят много от участничките в предаването след края му. Месеци по-късно последователи забелязват, че брюнетката изобщо не е избрала да се развива в тази посока.

Семира е активна в Instagram, но предпочита да споделя предимно снимки от ежедневието си. Сред постовете ѝ не преобладават платени публикации, което е доста изненадващо. На този фон Елизабет, Паулина и дори Милена са едни от най-следваните дами от формата сред всички в момента, а брандовете вече се надбягват с коя да работят, пише каналът „Social Virals“ във vbox7.

Някои запомниха Семира със скандалите и интригите, но в живота изглежда не се изкушава да използва популярността си от шоуто. Не е ясно и дали поддържа близки отношения с останалите участници от Игрите. За последно я видяхме в компанията на Вальо и Елия, а именно тогава стана ясно, че последните са гаджета. Тя често беше сред компанията на участниците, които се събираха заедно да гледат епизодите на предаването всяка вечер.

Личният живот на Семира е също забулен в тайна. Тя не споделя снимки с мъже и не е ясно има ли си сериозен приятел. Ние обаче подозираме, че сърцето на Семира е заето отдавна, но самата тя не търси показност.

Previous post Футболен бос скочи на Кирил Домусчиев
Next post Спортисти и чужденци атакуват Кухнята на Ада