Зуека избяга от Барселона, премести се да живее на брега на Балеарско море

Половин година след като Васил Василев-Зуека емигрира в Испания и се установи със семейството си в Барселона, той отново е събрал багажа и за пореден път е сменил местожителството си. Наскоро актьорът, жена му Ани и 7-годишният им син Стефан се преместили в известното испанско курортно градче Ла Нучия, което е разположено в област Валенсия и се намира буквално на брега на морето.

Бившият тв водещ, който от година насам се препитава като художник, не харесал лудницата в Барселона и прекалено бързите темпове на живот там, затова се насочил към в пъти по-малкия курортен град. Жилището на Зуека в Ла Нучия гледало към брега на Балеарско море и намиращия се насреща остров Палма де Майорка. Жителите на малкото населено място са едва 18 200 души, приблизително толкова обитават и родния Несебър. Освен че било спокойно и красиво, в Ла Нучия имотите били драстично по-евтини от тези в Барселона. Така Зуека и жена му успели да си купят къщата на мечтите си с парите, които изкараха от продажбата на техния лукс апартамент в центъра на София. Столичното си жилище те продадоха дни преди да се качат на самолета за Испания, и успяха да му вземат над 600 хиляди лева заради отличната локация и голямата площ от 155 квадратни метра.

И сега семейството обитавало просторен дом, типично в испански стил, а в чужбина заминали с начален капитал от над 1 милион лева. Докато Зуека се занимава с рисуване на картини, жена му пък развивала ресторантьорски бизнес, макар по професия да е режисьор. С кръчмарство се захванала благодарение на опита на свои роднини в Испания, които им помогнали да се установят и да им потръгне по-лесно.

Откакто са се изнесли от България, Зуека, жена му и детето им не са си идвали вкупом нито веднъж. Преди месец актьорът долетя сам у нас, за да присъства на своя изложба във Варна, и отново не пропусна да подчертае, че останал разочарован от обстановката у нас и мизерията му се сторила още по-голяма.

Така и не стана ясно каква е истинската причина успешният и богат актьор да предпочете емигрантския живот в пика на кариерата си, когато се спукваше от доходоносни тв ангажименти в шоу продукциите на Магърдич Халваджиян. Публично Васил Василев сподели, че просто искал да подсигури по-добро бъдеще на сина си, но веднага след заминаването му се появи слух, че всъщност емигрирал така неочаквано заради съдебни проблеми.

Previous post Кметът на Киев Кличко: Войната ще почука и на вратата на Германия
Next post Синът на Ламбо похарчи наследството му, купи си къща в САЩ