Звезди в спешното: Булдог нахапа Деси Цонева, жената на Наум с бинтована ръка

Тв водещата Деси Цонева е била нахапана от кучето си, разкри самата тя в социалните мрежи. Внучката на легендарния актьор Коста Цонев и славната говорителка Анахид Тачева бе затрупана от многобройни въпроси заради външния си вид, на които отговори: „Никой не ме е бил, ухапа ме кучето“.

Известната с бурния си нрав брюнетка качи поредица от видеа в личния си профил в Инстаграм. От първото качено клипче се вижда, че Цонева е посетила клиниката по лицево-челюстна хирургия в ранните часове на деня. Очевидно това е шокирало последователите й, които, силно обезпокоени, започнаха да задават въпроси за здравословното й състояние. Малко по-късно Цонева ги успокои с обяснението, че всичко с нея е наред, а причината за сцепената й вежда се крие в малко по-грубичка игра с домашния й любимец. „Ухапа ме кучето, изцяло по моя вина“, сподели с феновете си ексводещата.

Оказало се, че раната е дълбока и това наложило посещението в болница, където на Цонева била оказана първа помощ, а сцепената вежда залепена. Малко по-късно отново в профила си в мрежата Деси представи и виновника за сутрешното си посещение в спешното – булдога Бейкън. Красивата брюнетка от край време се слави с любовта си към домашните любимци. Преди време Цонева вдигна на крака цяла Банкя, след като Бейкън изчезна от дома й.

Спешното отделение е било посетено и от още една родна знаменитост – инфлуенсърката Теа Минкова. Половинката на актьора Наум Шопов е с контузени пръсти. В снимка, публикувана в профила на звездата от „Откраднат живот“, се вижда че красивата Теа е с превързана дясна ръка. Това не пречи на младата майка да се отдаде на игри с дъщеричката си.

Previous post Медицински сестри в САЩ спечелили 1,5 млн. долара от фалшиви COVID сертификати
Next post Пенсионирали Йордан Марчинков с 40 лева, продаде къщата си на…