Заплашват с Путин Виктория Капитонова от „Ергенът“

Заплахи с Путин получи Виктория Капитонова от „Ергенът“. Сочената за победителка в шоуто показа скандални чатове, в които малки момичета ѝ желаят огромни беди, пише HotArena.

„Ако Путин пусне една ракета в лицето ти, ще те разхубави за постоянно. Лицето ти е по-голяма авария от тази в Чернобил“, пише ученичка до Капитонова.

Витория, която е рускиня, но от години живее в България, решава да сподели за хейта, който отнася. Откакто е в предаването тя е атакувана директно от фенове на шоуто, които ѝ държат сметка за поведението ѝ в предаването на bTV.

„Не ми пука, но тази мила мамина душица реших да ви я покажа“, споделя Капитонова.

Въпреки че твърди, че не обръща внимание на омразата по неин адрес, Витория също се държи вулгарно с малките деца. Таблоидът „България Днес“ успява да се добере до чатове, от които става ясно, че кандидатката за сърцето на „Ергенът“ също обижда и не остава длъжна на никого.

„Виж се к’ва си грозна! Боклук“, са само част от изказванията на Капитонова по адрес на хлапетата. Рускинята, която изгря в шоубизнеса с изявите си в Masterchef, коментира, че няма никакви пластични операции и не планира да си прави.