Ето къде ще се женят Лена и Миро в центъра на София

Лена Бориславова и Мирослав Иванов са възобновили подготовката на сватбеното си тържество, което веднъж вече бе осуетено. Депутатът от ПП живо се интересува от наем на ритуална сватбена зала в София, става ясно от фейсбук профила му.

Бъдещите младоженци са набелязали помещението, намиращо се на столичния булевард „Джеймс Баучер“, в близост до бившия Японски хотел. Залата обаче не се намира вътре в него, а е в отделна сграда. Отдава се под наем с целия си инвентар, декорации и украси, а капацитетът е за 200-300 гости. Собствениците подсигуряват всичко необходимо за всякакъв тип тържества – от сервитьори и обслужващ персонал до кетъринг. Мястото е предпочитано от младоженците, които търсят уединение и дискретност, защото външни гости не биха могли да присъстват. Ако Лена и Миро се спрат на хотелски комплекс или ресторант за сватбения си ден, винаги ще съществува вероятност да бъдат смутени от любопитството на непознати. Наемът на зала в центъра на София не е никак евтино удоволствие и се таксува на час.

Бориславова и любимият ѝ все още не са потвърдили публично дали ще се вземат преди или след раждането на първото им дете. Очаква се рожбата им да се появи на бял свят през септември, а мълвата упорито твърди, че Лена и Миро ще се сдобият с дъщеричка. В социалните мрежи вече има и дискусия как младите родители ще кръстят първородната си наследничка. Хора от обкръжението на юристката издават, че тя обмисляла дали да не я нарече на гордия баща и да ѝ даде името Мира. Други пък твърдят, че щяла да отдаде почит на свекъра или свекървата, с които до неотдавна бяха в обтегнати отношения. Бащата на Мирослав се казва Николай, а майка му Димка. Сред възможните варианти за момичешки имена били Никол, Николая, Димана, казват запознати.

От друга страна, Лена е изключително близка с по-малката си сестра Маргарита, която работи като лекар анестезиолог в болница в покрайнините на Париж. Не е изключено да нарече дъщеричката си и на нея. Всякакви подробности около появата на най-обсъжданото бебе у нас обаче родителите пазят в тайна и споделят само с шепа хора. В това число и в коя от специализираните акушеро-гинекологични болници в София е решила юристката да роди. Тя вече е сериозно наедряла, а коремчето ѝ ясно изпъква под летните рокли, с които се носи в жегата. Фотографите на ПИК и „Ретро“ заснеха Лена да снове из столицата с личния си автомобил, обикаляйки между парламента и неформалния офис на ПП на ул. „Чаталджа“. И на финалната права от бременността Лена не кротува вкъщи, а продължава да се раздава за партията на Кирил Петков.