Ето коя е жената, разбила сърцето на Виктор Ергена

В събота вечер бе даден старт на дълго рекламираното и очаквано риалити „Ергенът ”, което за двата излъчени часа успя да хвърли в ступор голяма част от зрителите, пише zajenata.bg.

Ергенът – Виктор Стоянов , посрещна 22 очарователни дами, копнеещи да срещнат любовта и да изживеят своята приказка в красиво имение в сърцето на Югозападна Турция. Разбира се, избраните участнички са доста интересни и различни – има образовани и интелигентни жени, както и открити златотърсачки, които разчитат единствено на външност.

31-годишният софиянец сподели какъв е бил животът му преди новото амплоа в bTV.

„От малък се имам за красив. Не съм имал проблем с външния си вид и самочувствие. Винаги ми е било предимство, но много хора ме мислят за лош човек, надут и груб. Това е заради външния ми вид“.

Преди да влезе в предаването, Виктор е имал дългогодишна връзка с фитнес инструкторката Христиана Парова . Двамата са се запознали в залата и са се радвали на стабилна любов в продължение на около 5 години, като последните снимки в социалните мрежи на разпадналата се двойка са от края на 2020 година. Христиана има 10-годишен син от предишната си половинка.

На една от снимките той я нарича „Моята лейди“.

Previous post Сиренето скача двойно от фермата до щанда, олиото вече и над 4 лева
Next post Краси Радков „изби рибата“ като Бионсе