Есмер разкри от колко време Джизъса не е виждал сина си

Бившата половинка на Благой Георгиев разкри, че футболистът не е виждал сина си в продължение на пет години.

Красивата Есмер реши да отговаря на въпроси на своите последователи в социалните мрежи. Не липсваха и такива, които засягаха отношенията ѝ с Благой, както и неговите с общото им дете Елай, пише „Телеграф“

Питанията “Елай вижда ли се с Благой? и „От колко време Благой не е виждал сина си“ получиха еднозначен отговор “не“.

Проблеми

Някои от последователите на рускинята бяха по-настоятелни и се поинтересуваха дали нашенецът поема поне финансовата грижа за отрочето си, но и тук отговорът бе „не“.

Така Есмер официално призна пред аудиторията си, че бившият ѝ не участва по никакъв начин в отглеждането на детето им.

Нещо повече, татарката сметна за необходимо деликатно да напише, че когато един мъж е слаб, той се опитва да убеди жената, че причината за всичките им проблеми се крие в нея.

Чувства

Прекалено многото въпроси, свързани с бившия ѝ съпруг, изненадаха рускинята по един доста неприятен начин.

Поради тази причина тя намери за необходимо да запише видеообръщение, в което ясно да обясни, че много отдавна е забравила, че футболистът съществува и е неприятно изненадана от факта, че продължават да я занимават с него.

„Дори не си спомням за този човек, той не означава нищо за мен“, обясни в клипа хубавицата и помоли феновете си да спрат да ѝ задават въпроси, свързани с него.

Тя добави, че няма лоши чувства към него и му пожелава всичко най-хубаво, но много отдавана е спряла да се интересува от каквото ѝ да е, свързано с него.

Previous post Даниел Петканов в лют скандал с жена на столичен булевард
Next post Грузия: Камионът, взривил се на Кримския мост, не е минавал през страната ни