Дядо от Родопите доживя до 95 с ракийка и чиста храна

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям изпратиха поздравителен адрес и подаръци до Минчо Койнарчев по повод 96-ия му рожден ден, пише 24rodopi.com.

Те му пожелават крепко здраве, благополучие, дълголетие и спокойни старини.

„Приемете нашите най-искрени поздравления по повод Вашия 96-и рожден ден. Ръководството на Община Ардино по достойнство оценява личния Ви принос през годините за разрешаването на обществените проблеми. С най-сърдечни чувства на уважение Ви пожелаваме крепко здраве, благополучие, дълголетие и спокойни старини“, се казва в поздравлението.

Минчо Койнарччев сподели, че е изключително трогнат от проявения израз на уважение и благодари сърдечно на ръководството на община Ардино в лицето на кмета инж. Изет Шабан за оказаното внимание. Той уточни, че тайната на дълголетието се крие в здравословната родопска храна. „Всяка вечер за добро настроение си пийвам и 50 грама домашна ракия“, добави Минчо Койнарчев.

Той е роден на 23 октомври 1926 година в смолянското село Давидково в многодетно семейство. Има 30-годишен стаж в МВР-Ардино. Награден е с орден „Вярна служба“. Има двама синове. Радва се на 4 внука и 3 правнука.

Previous post След избора на Вежди: Задава ли се нова четворна коалиция?!
Next post Свиленски видя коалиция на войната в новия парламент