Динко се метна поотмалял на АТВ-то и отправи „поздрав“: Ще ми ядете ***

Динко Вълев от Ямбол вече е далеч по-добре и очевидно опасенията, че ще остане инвалид, са напразни. Днес, куцукайки, звездата от „ВИП Брадър“ и „ловец на бежанци“ се метна на АТВ и отправи цинично послание към душманите си, които го били проклели да не оздравее. Той публикува в профила си в Инстаграм видео, с което искаше да покаже, че възстановяването му върви отлично.

От кадрите става ясно, че чешита все още трудно се придвижва, но предвид това, което е преживял, е цяло чудо, че изобщо може да ходи. Кръвта на ямболският бизнесмен обаче ври и той не може да стои спокоен.

„Всяко нещо, което не може да ме убие, ме прави още по-силен. На всички душмани искам да кажа – да ми ядат големия ***“, каза в типичния си стил Динко и отпраши с жълтото АТВ..

Припомняме, че преди повече от месец той пострада много тежко при репатрирането на обърнат тир край Девня. Стрелата на крак буквално го натроши, наложи се да бъде приет по спешност в МБАЛ „Света Анна“ във Варна, а след това транспортиран с медицински хеликоптер до УМБАЛСМ „Пирогов”, където бяха извършени няколко много тежки операции.

Мнозина считаха, че Динко никога няма да може да проходи, а други директно го отписаха. “ Ако беше някой друг човек на мое място – да беше заминал, но аз съм силен човек и ще се справя“, каза още тогава Динко. Преди дни той разкри, че е по-добре и „до няколко дни ще кара мотори“.

One thought on “Динко се метна поотмалял на АТВ-то и отправи „поздрав“: Ще ми ядете ***

Comments are closed.

Previous post Менделсон по време на вот: Сватба и хоро до една от избирателните секции в Лондон
Next post Слави Трифонов след вота: Всичко тепърва предстои