Диляна Попова разкраси гледките към Индийския океан

Звездата от филма „Завръщане 2“ Диляна Попова, която от известно време съчетава успешно кариерата си на модел с тази на актриса, замина за така наречената „Перла на Индийския океан“ преди повече от седмица. Компания в това вълнуващо приключение ѝ правят нейният син Борил, с когото наскоро тя показа как се возят в триколка, както и приятелско семейство, с което преживените емоции в страната, намираща се в Южна Азия, са дори още по-приятни, пише life.dir.bg.

Пристигайки там красивата Диляна сподели със своите последователи в социалната мрежа няколко снимки, разкриващи избрани мигове от престоя ѝ. Най-силно впечатление на почитателите ѝ направиха кадрите, на които тя позира пред обектива до открит плувен басейн, на фона на тропическа растителност, облечена в бял банки от две части, показващ съблазнителната ѝ фигура, способна да накара дори най-праволинейния мъж да обърне глава след нея. На тях тя е обърнала влажната си коса назад, оставяйки кичурите ѝ да се спускат свободно върху раменете ѝ, а визията си е решила да допълни с масивна огърлица, вървяща плътно по шията ѝ.

Не след дълго актрисата сподели и няколко фотографии от плажната ивица, където със сигурност мнозина биха предпочели да се намират в този миг, почивайки си под жарките слънчеви лъчи на над 29 градуса, вместо да стоят затворени у дома или в офиса, криейки се от тукашните ниски температури, сковали земята навън.

В публикацията си Диляна носи дрехи, каквито все още не присъстват в гардеробите на хората у нас – къс топ с тънки презрамки и дълбоко V-образно деколте, комбиниран с широки панталонки с висока талия, предизвиквайки очарование сред потребителите на виртуалното пространство, намерило израз в изпълнените с комплименти коментари под поста.

Previous post Пищната Андреа от Hell’s Kitchen се разголи над котлона
Next post Лавров: Ядрена война? Не вярвам