Джоуи от „Приятели“ отново остана без жена

Звездата от „Приятели“ Мат Лебланк се е разделил с приятелката си, британката Аврора Мълиган след близо шестгодишна връзка, предава life.dir.bg.

54-годишният актьор, който е най-известен с ролята на Джоуи Тривиани – вечния ерген, който не се свени да сваля различни жени всяка вечер, в американския ситком, изглеждаше доста унил напоследък. Твърди се, че той се е разделил преди броени дни с продуцентката на „Top Gear“, която срещна на снимачната площадка на автомобилното шоу. Те се видяха за първи път през 2016 г., когато той стана първият водещ на предаването извън Обединеното кралство.

Източник казал пред „The Sun“: „Връзката на Мат и Аврора е приключила. Всичко е свършило. Мат прие новината особено тежко, както всеки би постъпил. Той и Аврора се харесаха на всеки от „Top Gear“ и въпреки че имаше доста голяма разлика във възрастта, те бяха наистина страхотна двойка. Но когато той обяви, че напуска „Top Gear“ и се зае с друга работа, им беше трудно. Той живее основно в Ел Ей и пътуваше много, докато Аврора работеше във Великобритания“.

По време на връзката си, те избягваха да се повяват пред медиите и да говорят за личния си живот.

Previous post Семейството на загиналата операторка съди Алек Болдуин
Next post Наоми Кембъл: Аз родих дъщеря си, не е осиновена