Джигитът с брабуса за 400 бона отново е на пътя

19-годишният синковец, който през лятото на миналата година размаза скъпарския “Мерцедес AMG GT63 C-4 matik”, познат и като Брабус, вече отново лети по родните пътища. Колата е ремонтирана в продължение на повече от половин година и тези дни е излязла от сервиз. Возилото за 400 бона е като ново и вече кръстосва родните улици и магистрали, предава Lupa.bg.

Младежът, известен като Божо Плейна и Мистър Кеш, сам се похвали с возилото, което направи верижна катастрофа на морето, а в социалните мрежи го обявиха за потенциален убиец. Припомняме, че Божидар получил свръхмодерния автомобил като подарък за рождения си ден през февруари миналата година, когато стана пълнолетен. Само регистрационният номер струва 7000 лв., тъй като е уникален – СВ7В7В7В.

„Пазете се, че отново лети по пътищата, дано не стане някой сакатлък“ – тюхкат се в социалните мрежи.

Божидар често демонстрира лайфстала си, който е свързан със скъпи коли, марков алкохол и много купони. Бащата и чичото на Божидар са съсобственици на една от най-големите борси за плодове и зеленчуци, която зарежда всичко търговски вериги в страната.

Previous post Катастрофира линейка, тръгнала да спасява почерпен, паднал от мост
Next post Бейбибумът в пандемията се оказа мит