Джигити си спретват гонки в столичен подземен паркинг

Джигити правят гонки в подземен паркинг на столичен мол. Млади собственици на стари тунинговани БМВ-та, Голф-ове и др. изпробват скоростите на колите си на подземното ниво на търговски център почти всяка вечер.

„Снощи млад мъж с БМВ за малко да ни отнесе. Пресичах с детето си в мола, когато колата зави отдясно и се насочи с бясна скорост. Едвам успяхме да се отдръпнем назад, шофьорът даже не направи опит да намали или спре“, разказват потребители в социалните мрежи, цитирани от actualno.com.

„Това не е за първи път! Почти всяка вечер е, страхувам се да паркирам на подземното ниво. Понякога 2 или 3 коли се състезават. Има камери само на входовете и изходите на мола. Ръководството трябва спешно да предприеме мерки и да осъществи контрол“, пишат други възмутени очевидци.

Те разказват още, как вечерно време на подземното ниво мирише силно на марихуана, рядко там се забелязва охрана. Според тях възрастните охранители се страхуват да влизат в пререкания с агресивните младежи, които се събират там.

 

Previous post Кой е по-по-най: Деца пак се биха и пак се снимаха за лайкове в мрежата
Next post Д-р Евгений Бенчев, оцелял по чудо сред дивашки племена: Оперирах канибали