Джейми Лий Къртис: Ботоксът не носи щастие!

Джейми Лий Къртис насърчава хората да не се плашат от остаряването. Актрисата от франчайза „Хелоуин“ съветва и собствените си дъщери „да не си пипат лицата“.

Къртис признава, че си е правила козметични процедури, но каза, че в крайна сметка се е почувствала зле от тях и не ѝ донесли удовлетворение.

„Направих пластична операция“, казала Къртис пред „Today“. „Поставих си ботокс на челото. Ботоксът накара ли голямата бръчка да изчезне? Да. Но тогава изглеждаш като пластмасова фигурка“, коментира тя.

Тя продължи: „Направих го. Не проработи. И всичко, което виждам, е, че хората сега фокусират живота си върху това. Затова казвам на децата си да се съсредоточат върху това, с което могат да допринесат, за да помогнат на хората. Щастие е трудна дума, защото животът е болка. Искам те да са доволни. Искам да чувстват, че това, което правят, има значение, има стойност“.

Къртис отново играе Лори Строуд, която се изправя във финален сблъсък със серийния убиец Майкъл Майърс в последната част от филмовия франчайз, наречена „Хелоуин: Краят“, който тръгва в кината от утре.

„Измислили са много добър начин да сложат край на тази „трилогия““, каза Къртис за последния филм от франчайза. „Направихме три филма, мисля, че завършва историята по тъжен, интересен начин“.

Previous post Дионтей Уайлдър: Искам да се бия с Джошуа в Африка!
Next post Левандовски: Aко не отменят церемонията, Бензема ще спечели „Златната топка“