Деси Банова се връща на екран в “Събуди се“

Телевизионната водеща Деси Банова-Плевнелиева се завръща на малкия екран. Повод за това й дава предаването на NOVA “Събуди се“. Всяка събота чаровната блондинка ще представя авторската си рубрика „Тук и сега“. В нея Банова ще среща зрителите с популярни българи, които ще провокира да представят непознати свои страни.

“Щастлива съм за новото начинание, в което се впускам. За мен ще е голямо предизвикателство да покажа популярните личности в различна светлина, разказвайки техните човешки истории. Очакват ни много вълнуващи срещи с обичаните от всички нас хора на изкуството, театъра, киното, музиката, а защо не и от политиката“, коментира Деси Банова.

Началото на „Тук и сега“ ще бъде отбелязано още този уикенд (5 март), когато съпругата на Росен Плевнелиев ще говори с „желязната лейди на спорта“ Илияна Раева. Журналистката ще я представи на специално и свято за нея място. Там Илияна Раева ще разкаже съкровени и повече от любопитни истории за нейните трудни моменти, копнежи и натрупана житейска мъдрост.

Previous post Македонка скри в колан 2 кг златни кюлчета, спипаха я на „Гюешево“
Next post Бременна украинка ще ражда в Окръжна болница Пловдив, лекарите я очакват