Денди няма здравни осигуровки, дължи 50 бона за лечение дотук

Цяла България стиска палци на симпатичния ексцентрик Любомир Милчев – Денди да се възстанови, след като мистериозна травма в главата вече близо месец го държи в кома в столичната болница „Св. Анна“. За съжаление обаче когато си възвърне съзнанието, писателя го очаква ново тежко предизвикателство – кошмарна сметка за лечението, предаде Lupa.bg.

Оказва се, че за съжаление Денди от години не си е внасял здравните осигуровки и болничният престой и мозъчните операции, на които беше подложен, трябва да бъдат заплатени. До момента сметката за лечението на светския лъв надхвърля 50 000 лева и продължава да расте с всеки ден.

Милчев отдавна е почти напълно фалирал и в последните години след участието си във „ВИП Брадър“ беше принуден да разпродава ценни антикварни предмети от колекцията си и да дава апартамента си под наем, за да има пари за насъщната евтина бира.

За щастие особнякът поне е завързал здрави приятелства на червения килим и има кой да му удари едно рамо в тежкия момент. Наш източник твърди, че фолк певецът Константин, който се сдуши с Денди в пошлото риалити по Нова ТВ, е изявил желание да плати лечението на закъсалия писател.

Previous post За деца от Украйна: 79 000 свободни места в училищата и детските градини
Next post Мързеливците: 900 000 българи нито работят, нито учат