Дарина Павлова чака бебе, ще дундурка внуче

За втори път баба ще стане Дарина Павлова. Новината официално потвърди дъщеря ѝ Паола, която обяви своята бременност в социалните мрежи. Щерката на мадам „Мулти“ и покойния бизнесмен Илия Павлов сподели, че за нея се грижат мъжът ѝ, както и двамата им домашни любимци, и се чувства отлично.

От дълги години тя живее в Щатите и в последно време се е посветила на йогата, като дори преподаваше и водеше курсове по здравословен начин на живот, преди да излезе в майчинство. Бременността си наследничката на боса на „Мултигруп“ определя като чудо, тъй като от тийнейджърка тя страда от болестта ендометриоза и неведнъж е разказвала, че всички лекари, с които се е консултирала, са изразявали скептични мнения дали тя някога въобще ще успее да има поколение.

Паола е най-голямото дете на Илия и Дарина Павлови. Тя има и по-малък брат – Илия Калоян, както и по-голяма полусестра Венцислава от първия брак на баща ѝ с Антоанета Чилингирова. Венцислава от няколко години е вече майка на момиченце.

Макар малката Алба да не е кръвна внучка на Дарина Павлова, милионершата я обожава и редовно гостува на доведената си щерка в Дубай, където тя и семейството ѝ живеят. Междувременно вдовицата на Илия Павлов пък продължава да прекарва по-голямата част от времето си в Италия. Вероятно за раждането на новото попълнение във фамилията, чийто пол все още не е ясен, тя ще замина за Щатите, за да помага на дъщеря си. Очаква се бебето да проплаче или в края на годината, или в началото на новата 2023-та.

Previous post Алекс Сърчаджиева: След смъртта на Иван нямах пари за хляб…
Next post Джорджо Армани е сред избягалите от горски пожар на остров край Сицилия