Гришо омаян от дъщерята на Станишев и Моника

Впечатлен от доведената дъщеря на Сергей Станишев е останал топтенисистът Григор Димитров. Първата ракета на България се запознал лично с красавицата Моника, с която имали възможност да поговорят насаме и да се опознаят. На снимка от скорошната им тайна среща в София, на която позират един до друг, изглеждат досущ като светска двойка.

Тенисистът от Хасково е пословичен с влечението си към красиви жени, а Моника определено впечатлява с визия. От месец насам се говори, че Гришо е отново необвързан. В края на декември миналата година излезе информация, че връзката му с Лолита Османова – дъщеря на руски олигарх, е завършила с фиаско. 31-годишният тенисист бил инициатор на раздялата, която двамата все още не са обявили, но в същото време са спрели да публикуват снимки заедно. В последните години Димитров се сдоби с имидж на разбивач на женски сърца, а в списъка му със завоевания присъстват редица дами със световна слава. Любовни авантюри той имаше с Мария Шарапова и певицата Никол Шерцингер.

Далеч по-прикрита по отношение на любовния си живот е доведената щерка на Сергей Станишев, която е дете на съпругата му Моника от първия ѝ брак с вече покойния банкер Венцислав Йосифов. Тя носи името на своята майка и от повече от година прави кариера на мениджър в голяма софийска фирма. Завършила е престижен колеж в Швейцария, а през 2021 г. взе и диплома от елитен университет в далечен Шанхай, където следваше „Медиен бизнес“. Брат ѝ Венцислав пък живее в Америка, където и учеше.

Доведените деца на Станишев са изключително близки с него, особено Моника. Тя живее заедно със социалиста и майка си в къщата им в столичния квартал „Драгалевци“, когато те са на родна земя, а не в Белгия. Придружава ги по всички семейни пътувания и се грижи за своите по-малки братче и сестричка. Малчуганите Дария и Георги са плод на любовта на Сергей със съпругата му Моника. Дария е вече на 11 години, а Георги – на 9. И двамата са ученици и живеят раздвоени между Брюксел и София.

След като приключи мандатът му на евродепутат след по-малко от 2 години, вероятно социалистът и бивш лидер на ПЕС ще се завърне окончателно обратно със семейството си в България. В родината Станишев не притежава собствен имот, в който фамилията да живее, но пък в момента с жена му Моника плащат наем за палат в полите на Витоша, който ползват, когато са у нас. Справка с последната декларация на Станишев пред КПКОНПИ показва, че имението се простира на внушителните 620 квадратни метра, което се равнява на приблизително 9 тристайни апартамента. Бившият премиер е сключил договор за наем със собствениците, според който с жена му плащат по 2500 лева месечно, за да ползват модерната къща. В Брюксел, където бившият председател на БСП изкарва по-голямата част от времето си, откакто е в Европейския парламент, той също обитава имот под наем. Месечно за брюкселското си жилище социалистът плаща по близо 10 хиляди лева.

Previous post Последният жив мъж на Невена Коканова измислил цяр за рака
Next post Парното осъди режисьора Джеки Стоев за 4 бона