ТЕМИТЕ

Голямо постижение! Рут Колева подписа с Уорнър

Българската певица Рут Колева подписа с музикалния гигант „Уорнър Мюзик“. Новината съобщи самата тя в личния си профил във Фейсбук, докато е в Лондон. Изпълнителката каза, че най-важното е никога да не се отказваш от мечтите си.

„Ето и голямата новина – аз съм вече артист на Warner Music! Мислех поне 100 начина да го обявя в последния месец и половина, защото това е 1. Огромно признание, 2. Невероятна възможност, 3. Надежда да се отворят вратите и за други артисти от България, но думите някак не ми стигат да изкажа колко съм щастлива, благодарна и окуражена. Животът е забавно нещо, наистина.

Никога не е твърде късно и понякога всичко е в твоите ръце и твоята вяра, че вървиш в правилната посока (макар масата да се опитва да те убеди в обратното). Аз пораснах, научих толкова много неща и продължавам напред (по овенски и като спортистите, защото баща ми така ме е научил)“, пише Рут Колева в социалните мрежи и допълва: „Хубаво е, красиво е, когато всичко това (усилия, идеи и труд) се забелязва.

И, разбира се, огромен принос за този успех имат екипът на Орфей Мюзик, които са лицензиант на Warner за България и които работиха с мен и до мен в последните (почти 2) години с уважение, разбиране, подкрепа, страст и вкус към музиката. Да не пропусна и хората и екипите зад Salty, Wassup, Kiss my attitude, Moving on – този успех е и ваша заслуга.

The best is yet to come. Обич за вас и не се отказвайте от мечтите си“.

Огненото момиче Рут Колева ще се прибере в София в края на октомври. На 26 октомври тя ще подгрее публиката на концерта на мултиплатинената Мейси Грей в зала 1 на НДК. Изборът на Рут не е случаен – освен множеството награди и постижения, стилът и кадифеният й глас импонират по подходящ начин на Мейси. След натовареното лято, изпълнено със събития около издаването и представянето на последния й студиен албум The Reset, Мейси Грей и тур бендът й The California Jet Club ще си поемат глътка въздух.

След това ги очакваме у нас, като част от европейската им обиколка през октомври. Освен музика от новия албум, съвместно с The California Jet Club ще чуем и някои от най-големите й хитове.