Голямата любов на Слави няма пари да си гледа децата

Бившата годеница на Слави Трифонов – танцьорката Мартина Огнянова, едва смогва да изхрани трите си деца. Наскоро варненката роди трети син от настоящия си мъж – треньора по бокс Коко Колев, а финансовото положение на многодетното семейство явно не е никак розово.

Мартина пак се е принудила да разпродава абсолютно всички свои дрехи, чанти, обувки в групи за търговия в социалната мрежа фейсбук.

Всички модни придобивки на бившата балерина от „Магаданс“ са изключително скъпи и са от периода, в който бе жената до Слави Трифонов. Става дума за маркови обувки, рокли и аксесоари за хиляди левове, купувани от щедрия учиндолец за тогавашната му годеница. Предвидливо след раздялата им Мартина си е прибрала целия багаж и е отнесла всички луксозни подаръци със себе си, за да може да разчита към днешна дата на продажбата им. Една от последните ѝ обяви е за рокля, обсипана със стотици камъни. „Момичета, с голямо вълнение ви представям една фантастична рокля. Изработена е от перли и сваровски кристали. Обличала съм я само веднъж, за повод. Носена е 2 часа. Размерът е S/M. Купувана е за 7000 лв. Моята цена за вас е 2500 лв.“, пише Мартина.

Мераклийка за тоалета обаче още не е открила. „Мили дами, иска ми се да се освободя бързо от около 100 чифта от моите обувки. Някои са чисто нови. Повечето са носени веднъж и са в безупречен вид! Много малко от чифтовете са носени 2-3 пъти. Всеки един от чифтовете е купуван за над 1000 лв., повечето дори над 2000 лв.“, пише в друга обява бившата на Слави. В нея тя е публикувала шедьоври на дизайнери като Джузепе Заноти, Версаче, Балдинини, Филип Плейн, Александър Маккуин, Армани, модните къщи „Прада“ „ Луи Вюитон“ и много други, купувани основно от чужбина по време на пътешествията им с Трифонов. Тя продава и над 30 дамски чанти, по нейни думи купувани на цени между 2000 и 6000 лева всяка.

Малцина фейсбук потребители са успели да разгадаят самоличността на Мартина, която към днешна дата изглежда неузнаваема. Тя, мъжът ѝ и трите им деца Матео, Лука и Нико вече година живеят далеч от София, в старозагорското село Шаново. Там те си купиха стара селска къща, която така и не смогвали да ремонтират.

Варненката дълги години живя на семейни начала с Трифонов, а накрая го опозори, като му изневери именно с боксьора Коко Колев, за когото днес е омъжена. В момента двамата се издържат освен от продажба на вещи и от психологически консултации. От известно време насам те дават на клиентите си полезни житейски съвети за справяне с различни ситуации, макар нито един от двамата да няма образование за психолог.