Гери от „Ергенът“ отново захапа опонентките си в шоуто

Гергана Стаменова е една от най-коментираните участнички от риалити формата „Ергенът“. В къщата тя намери както приятели, така и врагове в лицето на другите най-одумвани и за жалост мразени момичета от публиката – Виктория Капитонова, Дениз, Людмила, Благовеста.

Въпреки че предаването приключи преди повече от месец, явно неразбирателствата между момичетата продължават и до ден днешен. Наскоро Гергана гостува на Star Reporters, където нервите ѝ не издържаха и успя да се ядоса дори на водещия Борислав Борисов. А причината е темата, която той засегна.

Певицата сподели, че още от самото начало на шоуто е била наясно, че приятелства трудно биха се родили в подобен тип предаване. А що се отнася до приятелските групички, които съществуват днес, тя директно заяви, че някой я е предупредил, че „тъпите и грозните винаги се подкрепят“.

Гери Стаменова визира Людмила, Виктория Капитонова, Дениз и Благовеста. Гергана уточни, че не са грозни визуално като жени, а заради интригите, които са забъркали.

Плеймейтката разкри, че отношението към нея се е променило драматично заради това, че е отказала да бъде „срещу“ Александра.

Гергана прекарва лятото си на морето и се отдава на фотосесии и плажуване. Към момента тя е в Св.Св. Константин и Елена, като дори си има и личен фотограф там.

След предаването остана приятелка с Ева, с която имат обща песен, а с Александра са в добри отношения.